ID:144840

1-кімнатна квартира, 43,00 кв.м.

  • img р-н. Люстдорфська дорога вул.
  • img43,00 / 17,00 / 12,00
  • img62000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «Альтаір-2»
Поверх24/24
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленнядахова котельня

Продам дуже класну квартиру в новому та сучасному комплексі ЖК Альтаїр 2, від СК Будова.

З вікон відкривається чудовий краєвид на приватний сектор та майже весь Київський район.

Квартира робилася для себе, а не на продаж, і це помітно відразу переступивши поріг будинку. Власники не економили на матеріалах, оздобленні, сантехніці. Все продумано до дрібниць. Багато вбудованих місць зберігання, при цьому простір не захаращений, практично всі меблі були виготовлені під квартиру на замовлення з якісних матеріалів з дорогою фурнітурою. Якісні натяжні стелі з тіньовим профілем і світловими стрічками замість класичних набридлих всім люстр, з можливістю регулювання яскравості та управлінням сценаріями освітлення, стильні світлові треки на кухні, які також можна відрегулювати під Ваші уподобання.

На кухні вся необхідна техніка, вбудований холодильник, диван розкладний двопозиційний (як у кінотеатрі), стіл зі зрубу та епоксидний смоли виконаний на замовлення. Робочий фартух виконаний із замовленої іспанської плитки. У спальні велике зручне двоспальне ліжко з якісним ортопедичним матрацом, великий телевізор 55 дюймів зі смарт тв. Зі спальні також є вхід в окрему вбиральню.

У ванній кімнаті туалетна система португальська, німецька душова система, гігієнічний душ. Виконана на замовлення стильна душова кабіна. Пральна та сушильна машина LG 2в 1.
Квартира дуже тепла, сонячна, залита світлом вдень. З балкона відкривається чудовий краєвид на місто. Приголомшливі заходи сонця будуть відмінним бонусом до вечері:) У квартирах встановлені системи розумний будинок з можливістю регулювання комфортної температури.

У будинку охорона, консьєрж, дитячі майданчики, майданчики для тварин, спортивні майданчики, все на території комплексу. Є можливість оренди підземного паркінгу.

 

 

Зв'язатися з нами

  • 067 539 60 88