ID:143915

1-кімнатна квартира, 33,55 кв.м.

  • img р-н. Курортний пров.
  • img33,55 / 15,38 / 9,62
  • img36000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «Атмосфера»
Поверх19/25
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

«Атмосфера» – житловий комплекс із концепцією круїзного лайнера: замість кают – квартири, замість ілюмінаторів – панорамні вікна на всю висоту поверху. У комплексі буде каскадна поверховість із 25 до 19 поверхів. Особливістю «Атмосфери стануть відкриті тераси з видом на старе місто та море, де буде озеленення та облаштовані лаунж зони, доступні всім мешканцям комплексу.

Атмосфера розташована в 15 хвилинах від пляжів Аркадії, в оточенні нових житлових комплексів. У пішій доступності курортна інфраструктура: улюблені ресторани місцевих та туристів, кафе, набережна для прогулянок та торгові центри для шопінгу. Гуляючи по окрузі можна заглянути в Дендропарк Перемоги зі штучними гірками, ставками, островами, які з'єднують мости та береги.

Концепція ЖК «Атмосфера» передбачає інфраструктурну автономність, тому на комерційних поверхах відкриють концептуальні кафе, кондитерську, еко-маркет, відділення пошти та банку, хімчистку, офісні приміщення та коворкінги.

Для найменших мешканців комплексу буде відкрито дитячий центр на території. До інших дитячих садків району можна дійти пішки або проїхати за пару хвилин на авто: 8 хвилин пішки до дитячого садка «Мрія» та «Стриж», 11 хвилин до дитячого садка «Мішутка», 6 хвилин їзди на авто до приватного дитячого садка Orange, ABCD kids та монтесорі-центру «Чомучки». У пішій доступності розташовані приватні школи: круїз контроль — морська школа, приватна гімназія «Мрія», французька приватна школа.

Щоб піти на тренування, не потрібно буде кудись їхати чи йти: на території ЖК «Атмосфера» відкриють фітнес-клуб зі спа-комплексом та салоном краси. Любителі плавання зможуть потренуватися не лише у Чорному морі, а й у спортивному басейні на території «Атмосфери».

У будинку передбачено:

візки — велосипеди, коляски, скейти та самокати не забиратимуть простір у квартирі, а зберігаються у спеціальних приміщеннях

на свій поверх без очікування — у кожній секції 4 ліфти

автономна інфраструктура - комерційні площі на території

фасад без змін - передбачені кошики для зовнішніх блоків кондиціонерів

Супер пропозиція! Телефонуйте!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95