ID:144289

3-кімнатна квартира, 157,00 кв.м.

  • img р-н. Сахарова Академіка вул.
  • img157,00 / 80,00 / 60,00
  • img185000 у.е.
Поверх10/11
Висота стелі2,80 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
ОпаленняАОГВ

Переступивши поріг цієї стильної квартири, Ви відразу розумієте її зробили для себе. Дизайнер виявив майстерність, все продумано до дрібниць!

У продажу трикімнатна квартира в два рівні знаходиться на 10/11 поверсі сучасного ЖК «Смарагдове місто» на вулиці Сахарова. Загальна площа-157 кв. м.

На першому рівні – кухня-вітальня, площею 60 кв. м., санвузол, підсобне приміщення. На другому рівні: дві спальні, вихід на лоджію, просторий санвузол та гордість господаря – брутальний кабінет!

У цій квартирі Ви не знайдете пересічних меблів, все підібрано в єдиному стилі, виконано на замовлення, підібрано та продумано. Ремонт робився близько року, при цьому проживали у квартирі кілька місяців. Все абсолютно нове (помітно на фото).

Техніка відмінної якості, газова поверхня та духовка Bosch, кондиціонери Mitsubishi. У квартирі встановлено охоронну сигналізацію.

На даху будинку є можливість зробити патіозону над своєю квартирою, тим самим розширити свій простір!

Район насичений всією інфраструктурою, поряд все, що може знадобиться для комфортного життя! Супермаркети, ресторани, кафе, спорт клуби, ринок, школи та садки. Море за 10 хвилин їзди на авто.

Є розумний торг.

Показ за попередньою домовленістю.

Телефонуйте, відповім на ваші запитання та покажу квартиру!

Зв'язатися з нами

  • (067) 527-51-46