ID:144789

1-кімнатна квартира, 23,30 кв.м.

  • img р-н. Вільямса Академіка вул.
  • img23,30 / 12,30 / 11,00
  • img18900 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК Акварель 8
Поверх14/17
Висота стелі2,80 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

Продам 1 кімнатну смарт квартиру в новому ЖК «Акварель-8».

-Правильне планування, засклена лоджія.
-Вигляд хороший з вікон у двір - на дитячий майданчик.
-Маршрутки ходять постійно до центру.
-Переуступку оплачує продавець.
-Кладовки біля квартири за окрему плату.
-Стяжка, вхідні двері, шумоізоляція.
-Вигідна ціна, дзвоніть!

Новий сучасний житловий комплекс «Акварель-8» розташований на Таїрові – в одному з найкращих районів Одеси.
Стан від будівельників, що дозволить втілити у життя ваші уподобання. Автономна система опалення (дахова котельня), швидкісні безшумні ліфти, закрита прибудинкова територія, консьєрж, гостьовий та підземний паркінги.
Квартира правильної форми, у стані від будівельників. Металопластикові вікна та стелі висотою 2,8 метра. Якісні броньовані двері та стяжка підлоги. А невелика площа - це для вас економія на комунальних платежах і дешевша вартість ремонту.
Чудова шумоізоляція, високошвидкісні ліфти. Квартира ідеальна під інвестиції та під здачу!

Стильний та дуже сучасний житловий комплекс. Закритий двір. Охорона. Підземний паркінг. У дворі – дитячий майданчик та зони відпочинку для дорослих. На першому поверсі буде дитячий садок, магазини, салони краси, аптека, кав'ярні. Здача – червень 2023 р. Найрозвиненіша зовнішня інфраструктура. Поруч ринок, Епіцентр, Metro, ТРЦ, кафе, салони краси, Kaddor Fitness, а також 9 дитячих садків, 4 міські та 1 приватна школа. До моря – 10 хвилин, до центру – 30 хвилин на авто.

У кроковій доступності від житлового комплексу розташовано гіпермаркет «Епіцентр» та супермаркет «Metro». На території комплексу планується створення паркових, прогулянкових та рекреаційних зон із великою впорядкованою зеленою територією, майданчиків для вигулу тварин, простору роздільного збору сміття. Ліфт – по 2-3 вантажопасажирські ліфти.
На даху кожного будинку розташована індивідуальна газова котельня, де проводиться підігрів води, і звідси - подача гарячої води до кожної квартири.

Телефонуйте, не відкладаючи!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95