ID:145083

2-кімнатна квартира, 65,00 кв.м.

  • img р-н. Прохоровська вул.
  • img65,00 / 39,00 / 9,00
  • img62000 у.е.
Поверх8/16
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

У терміновому продажу двокімнатна квартира у сучасному ЖК бізнес-класу «Прохоровський квартал». БУДИНОК ЗДАНИЙ!! Квартира загальною площею 65 , 0 кв. м., знаходиться на 8 поверсі 16 поверхового ЖК .

Планування: 2 окремі спальні 25 та 14 кв.м. , кухня площею 9 кв. м. з виходом на лоджію з панорамним склінням, комора , санвузол роздільний . Відмінний вид з вікон на місто, не на подвір'я.

У квартиру заведено всі необхідні комунікації – електрика, опалення, вода, стояки безшумної каналізації. Встановлено лічильники.

Стан від будівельної компанії. У ЖК є підземний та гостьовий паркінг. Закрита та територія, що охороняється. Затишний та комфортний комплекс в історичній частині міста всього за десять хвилин від визначних пам'яток центру Одеси. У пішій доступності супермаркети, дві школи, музична школа, садки, дитячі майданчики, парки, бювет, салони краси, фітнес-клуби, поліклініки та все необхідне. У кроковій доступності два зелені сквери для комфортних прогулянок усією родиною - "Прохорівський" (прогулянкові алеї) та "Михайлівський" (де є церква та бювет) У ЖК є підземний та гостьовий паркінг. Закрита та територія, що охороняється. Телефонуйте, відповім на ваші запитання та покажу квартиру!

Зв'язатися з нами

  • (067) 527-51-46