ID:145948

1-кімнатна квартира, 43,10 кв.м.

  • img р-н. Дача Ковалевського вул.
  • img43,10 / 15,00 / 20,50
  • img46000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «Club Marine»
Поверх5/6
Висота стелі2,85 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленнядахова котельня

Пропонується до продажу шикарна 1 кімнатна квартира в новому будинку ЖК «Клаб Марин» на Дачі Ковалевського. Зроблено перепланування. Реальна Євро-Двушка.. Кімната 15 м2 та кухня-студія 20,5 м2. Індивідуальне опалення – двоконтурний котел.

5 поверх 6 поверхового будинку. У будинку ліфт, підземний та гостьовий паркінг. У комплексі встановлено генератор напруги.

Вікна розміром 1,80 на 2,20. вид у двір. Південно-східний бік. Квартира дуже світла, простора та затишна.

Загальна площа 43,1 м2. Ремонт зроблений на 95%. Вам залишиться вибрати дизайн дверей і колір стін (зараз всі стіни пофарбовані в білий колір) і додати трохи Ваших дизайнерських рішень. Сучасний якісний ремонт із дорогих матеріалів. Звукоізоляція стін стелі. Стеля - гіпсокартон. Санвузол поєднаний. Сантехніка Іспанія - Рока Гап. Крани Імпреза, Айбокс. Бойлер. Плитка (0.6 на 0.6) підлога - кухня, коридор, ванна, кімнати, односмугова паркетна дошка з фаскою. Покладено в один контур. Якісна електропроводка, системи захисту електроенергії. Встановлено розетки-вимикачі. Сучасне облицювання ванни. Ви маєте можливість встановити меблі та техніку на Ваш смак.
Двоконтурний газовий котел.

Закрита територія, що охороняється.

Свій спуск до моря.

Поруч дубовий гай.

На території – бювет, дитячий та спортивний майданчики, кафе, аптека, салон краси, ательє, магазин.

У комплексі супермаркет Таврія, навпроти комплексу зупинка маршруток.

Зв'язатися з нами