ID:146310

1-кімнатна квартира, 80,00 кв.м.

  • img р-н. Фонтанська дорога вул.
  • img80,00 / 45,00 / 20,00
  • img60000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «AQUA MARINE»
Поверх3/21
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

Продається простора квартира у зданому будинку бізнес-класу на 16 станції Фонтану. Квартира має загальну площу 80 кв.м та вільне планування, що дозволить вам створити власний дизайн та планування. У квартирі встановлені панорамні вікна, радіатори, прилади обліку, броньовані двері та чистова стяжка. Прекрасний сучасний хол створить приємну атмосферу під час входу до будинку.

Закрита територія комплексу знаходиться у кроковій доступності до моря з чистим білим піском та гарною набережною. Для комфорту мешканців житлового комплексу передбачено дворівневий підземний паркінг із цілодобовою охороною для вашого автомобіля. Також у паркуванні є місця для паркування електромобіля із зарядною станцією. Надійна система безпеки - одна з переваг життя в даному комплексі: забезпечена охоронна система відеоспостереження, іменна картка для кожного мешканця ЖК, надійні електронні системи контролю доступу та територія, що охороняється всередині та зовні комплексу, 24 години на добу.

Мешканцям житлового комплексу надаються послуги консьєрж-сервісу та різноманітні додаткові послуги для комфорту та зручності. Крім того, в комплексі забезпечено надійну систему безпеки, яка забезпечить вам спокій та безпеку.

Телефонуйте, із задоволенням організую показ!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95