ID:146318

1-кімнатна квартира, 41,10 кв.м.

  • img р-н. ЖК Аквамарин
  • img41,10 / 20,00 / 12,00
  • img29000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «AQUA MARINE»
Поверх3/25
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

1-кімнатна квартира в новому житловому комплексі бізнес-класу "Аквамарин" на 16 станції Великого Фонтану. Фонтанська дорога 118А. Квартира розташована на 3 поверсі та має вигляд у двір. З вікон видно край моря. Планується на кухню-студію та простору спальню з нішою під вбиральню. Передбачено лоджію з виходом на неї з обох кімнат. Внутрішні стіни з газобетону, що дає можливість перепланувати простір на власний смак.

ЖК складається із 3 черг будівництва. 1 – введена в експлуатацію, у 2 власника отримують ключі та починають робити ремонти. Квартира знаходиться у 3 черзі будівництва, тому після здачі її в експлуатацію вартість м2 суттєво зросте. Комплекс розташований всього за 400 метрів від траси Здоров'я та набережної Золотий Берег. Підійде як для проживання біля моря, так і стане вигідною інвестицією для здачі в довгострокову або оренду подобово.

У житловому комплексі є підземний паркінг, перші поверхи відведені для комерційної діяльності, у комплексі планується свій фітнес-центр зі спа та басейном та ресторан на даху. Аквамарин буде присутня вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, а більшість побутових потреб можна буде задовольнити, не виходячи за межі території об'єкта. Крім того, цілодобова охорона та консьєрж-сервіс будуть приємним доповненням до перерахованих переваг.

Телефонуйте, не відкладаючи!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95