ID:147458

3-кімнатна квартира, 41,00 кв.м.

  • img р-н. Трудова вул.
  • img41,00 / 25,00 / 11,00
  • img36000 у.е.
Поверх1/1
Висота стелі2,70 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленняелектро

У продажу трикімнатна квартира на землі в одній з найкращих частин міста (Адміральський проспект/Палубна), в пішій доступності 5-а станція Б.Фонтану, парк Перемоги, Аркадія, Французький бульвар, пляжі, гарна транспортна розв'язка, 10хв на машині до центру міста. Поруч школи, дитсадки, магазини, банки, кафе. Є все потрібне для комфортного життя.

У квартирі зроблено ремонт, простір підготовлено до того, щоб ви просто розставили меблі на свій смак і затишно жили в найкращому районі міста. При цьому маючи можливість добудувати ще один поверх та жити у повноцінному будинку. Є свій невеликий зелений двір, зручно якщо є дітки, де проводити час на свіжому повітрі. Або просто поставити садові меблі та проводити теплі вечори під шелест листя. Усі комунікації додатково перевірено.

По сусідству є наша ще одна квартира зі своїм двором, яка за потреби також може бути продана для об'єднання. Умови обумовлюються.

Хороший варіант як для свого житла, так і для вигідної інвестиції - житло легко може здаватися як у тривалу, так і в подобову оренду.

Є своє паркувальне місце прямо біля входу у двір.

У квартирі 3 кімнати, простора кухня та санвузол. Документи в порядку готові до продажу. Запрошуємо вас на перегляд і щиро сподіваємося, що ви незабаром знайдете місце свого комфорту та затишку!

Зв'язатися з нами

  • (067) 527-51-46