ID:147946

3-кімнатна квартира, 70,00 кв.м.

  • img р-н. Бреуса Якова вул.
  • img70,00 / 40,00 / 11,00
  • img59900 у.е.
Поверх1/10
Висота стелі2,50 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленняцентральне

У продажу 3-х кімнатна квартира на Черемхах/ р-н Малиновського ринку, повністю мебльовану. 2 спальні, кухня, вітальня, яку можна обладнати під 3 кімнату. Розташована на 1-му поверсі, засклений балкон, обладнаний вбудованими шафами і йде як продовження вітальні з невеликими стінами. Може використовуватись під офіс.
Санвузол та душ/ванна спільні. Газова плита, холодильник, бойлер з гарячою водою 2 кондиціонери (на кухні та в гостьовій). Всі меблі залишаються (вбудовані шафи, ліжка, телевізори, стіл і т.д.)
Центральне опалення, вхідні двері броньовані, домофон, металопластикові вікна. Тамбур поєднаний на 2 квартири, в тамбурі є комора та шафа для взуття.
Загальний стан квартири – заїдь і живи, невеликі косметичні роботи не виключаються. Покриття підлог - ламінат та плитка. Огороджену земельну ділянку перед вікнами можна використовувати під засадження.
Зручно розвинена інфраструктура: у дворі скверик з гарним дитячим майданчиком та невеликим магазином, у сусідньому дворі автопарковка, ЖЕК, поряд школа, Таврія, Квітка Верони ресторан, Малинівський ринок, продуктовий ринок, Площа Дерев'янка в пішій доступності, 10-та поліклініка. Телефонуйте!!

Зв'язатися з нами

  • 067 527 51 46