ID:148502

1-кімнатна квартира, 35,00 кв.м.

  • img р-н. 25-ї Чапаєвської дивізії вул.(вул.Інглезі)
  • img35,00 / 12,00 / 15,00
  • img50000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК VIA ROMA
Поверх5/10
Висота стелі2,70 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
ОпаленняАОГВ

У продажу однокімнатна квартира з ремонтом загальною площею 35 кв.м. Розташована на 5/10 поверсі. Індивідуальне опалення.

У квартирі виконаний якісний та стильний ремонт: кухня-студія з великою робочою кухонною зоною, місцем для обіднього столу, диваном та ТВ-зоною; спальня з двоспальним ліжком; санвузол з якісною сантехнікою, кварцовою стільнею та теплою підлогою; встановлений двоконтурний газовий котел. Кімната та кухня на стінах декор.

Квартира знаходиться у новому стильному будинку з унікальною архітектурою. Школи, дитячі, сади, супермаркети, спортзали, парки та багато іншого знаходяться в пішій доступності до житлового комплексу. Транспортна розв'язка дозволяє дістатися центру міста і до морського узбережжя за 15 хвилин на автомобілі, 30 хвилин на громадському транспорті. Поруч із будинком є зупинки громадського транспорту (маршрутки та трамваї). Цей унікальний житловий комплекс містить у собі підземний паркінг, закритий двір без машин, унікальний дитячий майданчик, зелену зону та цілодобову охорону території. Також на території комплексу знаходиться бомбосховище.

Запрошую до перегляду!

Зв'язатися з нами

  • (067) 527-51-46