ID:149034

1-кімнатна квартира, 59,20 кв.м.

  • img р-н. Фонтанська дорога вул.
  • img59,20 / 15,40 / 22,70
  • img83990 у.е.
Поверх3/9
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостівід будівельників
Опаленнядахова котельня

Найкраще планування – сучасна євродвушка з великою лоджією та з неповторним КРАЄВИДОМ на МОРІ в найсучаснішому ЖК Одеси Costa Fontana, розташованому на 13 ст. Великого Фонтану!

Квартира в стані від будівельників, чудово спланована та зонована окрема спальня 15.4 м.кв. та простора кухня – студія майже 23 м.кв. Кухня з просторою лоджією з якої можна насолоджуватися неповторними видами на сході, або на заході сонця з келихом ароматного напою з коханою людиною, або на самоті. У просторому холі спеціально виділено місце для вбиральні, що дозволяє зробити кімнату-студію більш вільною за відсутності великогабаритних шаф. Вікна виходять на сонячний бік – на південний захід. Тому квартира має найвищий коефіцієнт інсоляції, що позитивно впливає на здоров'я та настрій. Будинок побудований з кращих сучасних матеріалів, що робить його теплим зимою та прохолодним літом.

Найсучасніший житловий комплекс Коста Фонтану – це закрита територія із трьома низькоповерховими будинками, що розташована на першій лінії від Чорного моря. Вихід на чудовий обладнаний пляж займе лише кілька хвилин. ЖК Коста Фонтану Costa Fontana високо оцінять звиклі до комфорту та затишку.

Зв'язатися з нами

  • (067) 539-60-88