ID:149263

3-кімнатна квартира, 66,00 кв.м.

  • img р-н. Крупской вул.
  • img66,00 / 41,00 / 10,90
  • img26000 у.е.
Поверх5/5
Висота стелі2,75 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
ОпаленняАОГВ

мЖК «Озерки» (Нова Долина) — закритий житловий комплекс у передмісті Одеси, осторонь автотрас та промислових підприємств. Будинки розташувалися на берегах мальовничих озер, свіже повітря та тиша. Територія міста нагадує парк із прогулянковими алеями, квітучими клумбами, дитячими майданчиками, зонами відпочинку та місцями для занять спортом. На території передбачено наземний паркінг.
До продажу пропонується 3-кімнатна квартира загальною площею 66 квадратних метрів + вбиральня, за ціною однокімнатної квартири.
Мансарда, переоформлена у житлове приміщення! Перший поверх 44м – велика кухня, ванна кімната, вітальня. Другий поверх дві спальні та вбиральня - 22м, робився за проектом реконструкції.
Автономне опалення, артезіанська вода, кабельне телебачення, інтернет, домофон. Робилося все у квартирі для себе.
Продається у зв'язку із переїздом.
Всі меблі та техніка залишається
На території міста працюють цілодобові міні-маркети. Інфраструктура Нової Долини представлена ​​амбулаторією сімейної медицини, відділенням Нової Пошти, ветеринарною клінікою, кількома кафе, СТО та іншими сервісами.
Для дітей за 15 хвилин ходьби від комплексу Ново Долинська середня школа. Також дитячий садок, а в 6 хвилинах працює дитячо-юнацька спортивна школа.
На території житлового комплексу багато затишних місць для відпочинку на свіжому повітрі з мангалами, альтанками та лавами. Також провести час із сім'єю та друзями можна на березі одного з трьох озер, просто вийшовши з дому.

Зв'язатися з нами

  • (067) 539-60-88