ID:149566

2-кімнатна квартира, 48,00 кв.м.

  • img р-н. Каманіна вул.
  • img48,00 / 35,00 / 8,00
  • img74000 у.е.
Поверх19/25
Висота стелі2,80 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленнядахова котельня

Продається квартира ПРЕМІУМ-КЛАСУ біля моря. Дорогий, красивий, сучасний дизайнерський ремонт, використані оздоблювальні матеріали: мармур, плитка-оригінал Versace, шпалери-Roberto Cavalli, італійські меблі Calligaris, високоякісні ортопеди. Матраци, дорога сантехніка, джакузі Ideal standart.
У ремонті квартири втілені сучасні тенденції дизайну та функціонального комфорту. Квартира з панорамними вікнами, з прямим видом на місто, море, оснащена всім необхідним для Вашого комфортного життя.
Квартира розташована в дорогому престижному ЖК «Kadorr City». У будинку, на першому поверсі, супермаркети, пошта, аптеки, кав'ярні та салони краси та багато іншого…
Будинок розташований у курортному районі Одеси Аркадії, в безпосередній близькості від знаменитих пляжних комплексів Одеси, нічних клубів та ресторанів (відстань 500 метрів, пішки 2-3 хв). Закрита територія будинку знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Двір будинку красиво облагороджений фонтанами, лавами, дитячими майданчиками та зеленою зоною.

У пішій доступності, на відстані 500 метрів від будинку, на Центральній алеї Аркадії розташований аквапарк "Hawaii", пляжні комплекси - "Ibiza Beach Club", "Itaka Beach Club", "Mantra Beach", ресторани та кафе з літніми майданчиками з гарним краєвидом. на море.

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95