ID:150181

1-кімнатна квартира, 42,80 кв.м.

  • img р-н. Люстдорфська дорога вул.
  • img42,80 / 22,00 / 14,00
  • img44000 у.е.
Подивитися детальну інформацію про ЖК «Альтаір-2»
Поверх15/24
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленнядахова котельня

Пропонуємо до вашої уваги унікальну пропозицію! Найкрасивіша квартира з продуманим ремонтом у престижному житловому комплексі "Альтаїр 2". Це рідкісна пропозиція за найкращою ціною!
Розташована у престижному житловому комплексі "Альтаїр 2". Комплекс комфорт-класу із закритим двором, що охороняється, і підземним паркінгом. Площа квартири фактично 46 квадратних метрів, збільшена за рахунок відкриття лоджії.
Продуманий ремонт та стильний дизайн, цікаве рішення кухонної зони, обідньої зони з диваном, який може бути спальним місцем.
У квартирі встановлені меблі та техніка провідних виробників. Два кондиціонери для комфортної атмосфери у спеку року. В наявності пральна машина, холодильник, телевізор, витяжка, електроплита, посудомийна машина.
Квартира повністю укомплектована, ви можете просто зайти та жити! Зручне розташування у житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою. Безпека і комфорт завдяки закритому двору, що охороняється, і підземному паркінгу.
Можливість відразу розпочати комфортне проживання без необхідності додаткових вкладень у ремонт та облаштування. Не проґавте цей шанс стати володарем затишного та стильного житла! Для отримання додаткової інформації або організації перегляду телефонуйте! Ключі на руках!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95