Є-Оселя:

ID:150620

2-кімнатна квартира, 70,00 кв.м.

  • img р-н. Говорова Маршала вул.
  • img70,00 / 37,00 / 15,00
  • img90000 у.е.
Поверх7/16
Висота стелі3,00 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленнядахова котельня

Продаж 2к квартири, площею 70 м² біля Парку Перемоги на Маршала Говорова в Одесі. ЖК Ассоль. Документи: право власності понад 3 роки. Підходить для продажу під Е-Оселю. Квартира з вікнами на схід розташована на 7 поверсі 16 поверхового будинку. Тиха, світла та тепла. Площа квартири 70 кв.м., з сучасним ремонтом, меблями та технікою. 2 окремі кімнати, кухня з теплою підлогою та виходом на засклену лоджію, санвузол, просторий коридор, комора вбиральня. Є все необхідне для того, щоб в'їхати і жити: пральна машина, бойлер, посудомийна машина, духовка, холодильник, телевізор, комора, велика вбудована шафа. У квартирі встановлена ​​система очищення води, терморегулятори на батареях.

Будинок було введено в експлуатацію у 2016 році, заселено на 90%. Дуже вдало розташований усередині масиву, далеко від шуму дороги, але в пішій доступності до всієї стійкої інфраструктури вулиці Маршала Говорова з кафе, ресторанами, салонами краси, аптеками, сервісними центрами, магазинами та супермаркетами. У пішій доступності в Парк Перемоги та 10 хвилин до моря на авто. Поруч Європейський ліцей, дитячий садок та різні студії розвитку та спортивні секції. Є гостьовий паркінг та підземний паркінг, облаштоване укриття.

У будинку 2 ліфти: 1 пасажирський та 1 вантажний, свіжий ремонт у парадній. Обслуговування будинку здійснюється ОСББ з дуже лояльними комунальними тарифами. Це комплекс закритого типу з охороною, є спортивний та дитячий майданчики, велопарковка.

Телефонуйте, із задоволенням організую показ цієї квартири!

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95