ID:150914

2-кімнатна квартира, 44,00 кв.м.

  • img р-н. Світлий пров.
  • img44,00 / 12,00 / 26,00
  • img55000 у.е.
Поверх4/5
Висота стелі2,70 м.
Стан нерухомостіз ремонтом
Опаленняцентральне

У квартирі виконаний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій (нова система опалення, замінена проводка, також у будинку замінень стояк кілька років тому). Встановлені якісна меблі та техніка. Додаткова шумоізоляція підлоги. Також є якісний сучасний кондиціонер з можливістю управління в телефоні.
Продається як з меблями та технікою так і без.

Виконане перепланування:
Збільшено ванну кімнату, додано ніші для шафи та для гардеробної кімнати, прибрано стіну за рахунок якої вийшла гарна кухня-вітальня.
Вбудована кухня з якісною австрійською фурнітурою як і решта меблів.

Особливо вартий уваги район де розташований будинок, адже поруч: парк Перемоги, Аркадія, дуже зручна транспортна розв'язка, є безліч магазинів та супермаркетів, тренажерних залів та багато іншого, а те що будинок знаходиться в середині кварталу - прибирає шум та дозволяє спокійно спати з відкритим вікном.

Один із немаловажних фактів - посильна вартість комунальних платежів: зимою з опаленням виходить прибл.2400грн; влітку 900-1000грн(звісно залежить від використання). У будинку вбудована система розумного теплового лічильника, який не підсмажує зимою, та підіймає температуру в холодну пору.

Звоніть.

Зв'язатися з нами

  • (067) 522-58-95